Кабінет Міністрів України
Постанова
від 05 червня 2019 р. № 465
Київ

Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів) та у сфері контролю якості лікарських засобів і визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками

Відповідно до частини другої статті 5 Закону України “Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності” Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Затвердити критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів) та у сфері контролю якості лікарських засобів і визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками, що додаються.

2. Підпункти 6 і 7 пункту 1, абзаци п’ятий і шостий пункту 3 додатка до постанови Кабінету Міністрів України від 10 вересня 2008 р. № 843 “Про затвердження критерію, за яким оцінюється ступінь ризику від провадження діяльності у сфері охорони здоров’я для безпеки життя і здоров’я населення та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю)” (Офіційний вісник України, 2008 р., № 72, ст. 2427) виключити.

Прем’єр-міністр України                              В. ГРОЙСМАН

Інд. 73

https://www.kmu.gov.ua/ua/npas/pro-ztiv-ta-u-sferi-kontrolyu-yakosti-likarskih-zasobiv-i-viznachayetsya-periodichnist-zdijsnennya-planovih-zahodiv-derzhavnogo-naglyadu-kontrolyu-derzhavnoyu-sluzhboyu-z-likarskih-zasobiv-ta-kontrolyu-za-narkotikami