_______________________________________________________________________________

Україна, 01033,м.Київ Тел./044/289-41-75

Вул.Шота Руставелі, 23 044/246-63-12

28.09.2020 01/248 email: oormmp@ukr.net

Керівникам підприємств

Шановні колеги!

Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі – ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та звертається з наступним.

На сайті Міністерства охорони здоров’я України 25 вересня 2020 р. розміщено для громадського обговорення проект постанови Кабінету Міністрів України ««Про внесення змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів)».

З текстом даного проекту можна ознайомитись на сайті МОЗ України за посиланням:

https://moz.gov.ua/article/public-discussions/proekt-postanovi-kabinetu-ministriv-ukraini-pro-vnesennja-zmin-do-licenzijnih-umov-provadzhennja-gospodarskoi-dijalnosti-z-virobnictva-likarskih-zasobiv-optovoi-ta-rozdribnoi-torgivli-likarskimi-zasobami-importu-likarskih-zasobiv

Просимо Вас, шановні колеги, терміново опрацювати вищезазначений проект постанови та до 08 жовтня поточного року надати свої пропозиції і зауваження до нього на нашу електронну адресу: oormmp@ukr.net.

З повагою,

Виконавчий директор

Світлана БУНІНА