Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та повідомляє наступне.

За інформацією Федерації работодавців України, на даний час Міністерством економічного розвитку і торгівлі України здійснюються заходи з підготовки до проведення Третього засідання Міжурядової українсько-індонезійскої Комісії з економічного і технічного співробітництва, яке планується провести 23-24 листопада 217 року.

Фармацевтичні підприємства країни вкрай зацікавлені в налагоджені співробітництва з індонезійськими партнерами. Фармацевтична галузь є однією з перспективних галузей двостороннього торгівельно-економічного співробітництва між нашими країнами.

На сьогодні Міністерством охорони здоров’я України і Державною службою України з лікарських засобів та контролю за наркотиками проводиться робота з відповідним регуляторним органом Південної Кореї щодо підписання угоди про взаємовизнання сертифікатів GMP у межах PIC/S. Вважаємо за доцільне розпочати роботу з відповідним регуляторним органом Індонезії щодо можливості підписання угоди про взаємовизнання сертифікатів GMP у межах PIC/S між відповідними регуляторними органами України і Індонезії.

ООРММП України звернулося до ФРУ з проханням порушити вищезазначене питання перед Індонезійською стороною під час проведення Третього засідання Міжурядової українсько-індонезійської Комісії з економічного і технічного співробітництва і включити до проектів складу Української частини Комісії та делегації для участі у експертних консультаціях та пленарному засіданні кандидатуру Печаєва Валерія Константиновича – Президента ООРММП України.

Додаток на 2 арк. в 1 прим.1

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                          В.К.Печаєв

Залишити відповідь