Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та звертається з наступним.

11 червня 2017 року набрав чинності Закон України “Про ринок електричної енергії”. Стаття 21 “Приєднання електроустановок до електричних мереж” цього Закону набирає чинності через дев’ять місяців з дня опублікування цього закону.

З метою прискорення врегулювання питання щодо встановлення нового порядку розрахунку плати за приєданння, яке не є стандартним, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (далі – НКРЕКП), звернулася до підприємств, установ та організацій надати обгрунтовані пропозиції щодо проекту постанови НКРЕКП “Про затверження Методики формування плати за приєднання до системи передачі та системи розподілу”.

Просимо Вас, шановні колеги, опрацювати вищезазначений проект та в разі наявності надати свої пропозиції і зауваження до нього до 15 серпня 2017 року на нашу електронну адресу: oormmp@ukr.net для підготовки консолідованої відповіді Федерації работодавців України для узагальнення їх експертами ФРУ з подальшим направленням до НКРЕКП.

Додаток: копія листа Федерації работодавців України на 1 арк.1

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                          В.К.Печаєв

Залишити відповідь