Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та звертається з наступним.

На даний час в Верховній Раді України зареєстровані та знаходяться на розгляді вкрай важливі для реформування галузі охорони здоров’я законопроекти: “Про засади державної політики охорони здоров’я” (реєстр. №2409а), “Про лікарські засоби” (реєстр. №2162-д),  “Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо оптимізації системи центральних органів виконавчої влади та їх діяльності у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення” (реєстр. №5134-1), “Про лікарське самоврядування”, “Про загальнообов’язкове державне соціальне медичне страхування”, та ін.

В зв’язку з важливістю питання щодо необхідності реформування галузі охорони здоров’я країни підготовлено проект відкритого звернення до Президента України Порошенка П.О., Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б., Голови Верховної Ради України Парубія А.В., Голови Комітету ВРУ з питань охорони здоров’я Богомолець О.В., народних депутатів з підтримкою даних законопроектів і позиції Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я щодо необхідності реформування галузі охорони здоров’я (проект звернення додається).

Просимо Вас, шановні колеги, розглянути проект вищезазначеного звернення і в разі  його підтримки до 20.06.2017 року направити відповідні звернення від Ваших підприємств.

Додаток на 2 арк. в  1 прим.1

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                          В.К.Печаєв

Залишити відповідь