Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та направляє Вам до відома наступну інформацію.

Як ми вже повідомляли, з метою покращення інвестиційної привабливості та забезпечення реального притоку інвестицій у галузь було розроблено та зареєстровано у Верховній Раді України два законопроекти від 22.04.2016р. №4508 “Про внесення змін до податкового кодексу України (щодо сприяння інвестиційним проектам з виробництва ЛЗ та медичних виробів)” та від 22.04.2016р. №4509 “Про внесення змін до пункту 4 розділу ХХІ “Прикінцеві та перехідні положення” Митного кодексу України (щодо сприяння інвестиційним проектам з виробництва ЛЗ та медичних виробів)”.

ООРММП України підготувало пропозиції до даних проектів та звернулося до народних депутатів України з проханням підтримати наші пропозиції та ініціювати внесення відповідних змін до них.

Направляємо Вам до відома копію відповіді на наше звернення Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики щодо врахування наших пропозицій і створення при Комітеті робочої групи для підготовки та розгляду пропозицій до вищезазначених законопроектів з залученням представників ООРММП України.

Додаток на 1 арк. в 1 прим.1

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                          В.К.Печаєв

Залишити відповідь