Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та направляє до відома наступну інформацію.

Рада підприємців приКМУ ініціює збір актуальної інформації від бізнесу з метою виявлення можливих антиконкурентних та/або корупційних складових в сфері публічних закупівель. Отримана інформація буде проаналізована Радою підприємців при КМУ, Фондом розвитку конкуренції та передана на розгляд членів міжфракційного об’єднання народних депутатів України “Захисту економічної конкуренції” (ЗаЕК). Результатом розгляду наданої інформації стануть законодавчі напрацювання народних депутатів України щодо вдосконалення функціонування системи публічних закупівель та відповідних звернень і пропозицій органам виконавчої влади України та правоохоронним органам.

У зв’язку з вищевикладеним та з метою підготовки узагальненого звернення від ООРММП України, просимо Вас у термін до 12 травня 2017 року надіслати заповнену анкету на нашу електронну адресу: oormmp@ukr.net

Дякуємо за співпрацю!

Додаток на з арк. в 1 прим.1

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                          В.К.Печаєв

Залишити відповідь