Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та звертається з наступним.

На сайті Міністерства охорони здоров’я України 28.12.2016 року розміщено для громадського обговорення проект постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України”, яким пропонується до затвердження нова редакція Національного переліку основних лікарських засобів, а також вносяться зміни до постанов кабінету Міністрів України 25 березня 2009 року №333, від 17 серпня 1998 р. № 1303, від 2 липня 2014 р. №240.

Просимо Вас, шановні колеги, ретельно опрацювати вищезазначений проект постанови КМУ і запропоновану редакцію Національного переліку основних лікарських засобів та терміново до 24 січня 2017 року надати свої пропозиції щодо необхідності внесення змін і доповнень до даного переліку на нашу електронну адресу: oormmp@ukr.net для узагальнення та підготовки консолідованих пропозицій від нашої організації.

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                          В.К.Печаєв

Залишити відповідь