Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та звертається з наступним.

Від імені групи компаній (ПАТ “ЛУБНИФАРМ”, ПрАТ Фармацевтична компанія “Віола”, ПрАТ “Фармацевтична фірма Дарниця”) до нас звернулось ПрАТ “Фітофарм” – член ООРММП України з проханням розглянути можливість ініціювати нараду МОЗ України, за участю представників МОЗ, Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України, Держлікслужби та представників компаній-ініціаторів щодо розширення переліку традиційних лікарських засобів, які повністю відповідають Умовам для традиційних лікарських засобів.

Віднесення запропонованих препаратів до традиційних лікарських засобів дозволить спростити процедуру і скоротити терміни реєстрації (перереєстрації) препаратів та стабілізувати вартість лікарських засобів.

Вищезазначене питання обговорювалось під час зустрічі Президента ООРММП України Печаєва В.К. з Заступником Міністра охорони здоров’я України Іликом Р.Р., яка відбулась 29.03.2017 р, і отримало  підтримку.

Звертаємось до Вас, шановні колеги, з проханням до 11 квітня 2017 року надати свої пропозиції щодо переліку лікарських засобіввітчизняного виробництва, які можуть бути віднесені до традиційних лікарських засобів.

Ваші пропозиції будуть узагалшьнені і розглянуті спільно з фахівцями ДП “Державний експертний центр МОЗ України”.

Додаток на 2 арк. в 1 прим.1

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                          В.К.Печаєв

Залишити відповідь