Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та інформує, що у Верховній Раді України зареєстровано два законопроекти від 22.04.2016 р. реєстраційний №4508 “Про внесення змін до податкового кодексу України (щодо сприяння інвестиційним проектам з виробництва лікарських засобів та медичних виробів)” та від 22.04.2016р. №4509 “Про внесення змін до пункту 4 розділу ХХІ “Прикінцеві та перехідні положення” Митного кодексу України (щодо сприяння інвестиційним проектам з виробництва лікарських засобів та медичних виробів)”.

Відповідно до статті 93 Конституції України, статті 89 Закону України “Про Регламент Верховної Ради України”, ст. 12 Закону України “Про статус народного депутата України” у порядку законодавчої ініціативи дані законопроекти будуть внесені  на розгляд Верховної Ради України. Доповідати проект Закону на пленарному засіданні Верховної Ради України буде народний депутат України Яриніч Костянтин Володимирович.

З текстом даних законопроектів можна ознайомитись на сайті:

http://www.apteka.ua/article/369583;

http://www.apteka.ua/article/369581.

Просимо Вас опрацювати дані законопроекти та у разі необхідності надати свої пропозіції для узагальнення до 13:00 28 березня 2017 року.

 

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                          В.К.Печаєв

Залишити відповідь