Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та направляє Вам до відома наступну інформацію.

Як ми вже повідомляли, до нас звернулось Міністерство охорони здоров’я України з проханням щодо розгляду та надання пропозицій до ноти Посольства Ісламської Республіки Іран в Україні стосовно зацікавленості делегації профспілки фармацевтичних компаній Ісламської Республіки Іран здійснити візит до Києв з метою налагодження співробітництва з українською стороною у фармацевтичній галузі. ООРММП України узагальнило і направило до МОЗ України перелік і контактні дані підприємств, які висловили зацікавленість щодо вищезазначеного візиту.

У відповідь на додаткове звернення підприємств – членів нашої організації (ТОВ “Фармацевтичний завод “Біофарма”, ПрАТ “По виробництву “Індар”, ПАТ НВЦ “Борщагівський ХФЗ”, ТОВ “Фармхім”) стосовно зацікавленості в візиті профспілки фармацевтичних компаній Ісламської Республіки Іран до Києва, ООРММП України повторно направило до МОЗ України листа (копія додається1-00000007-%d1%96%d0%bb%d0%b8%d0%ba%d1%83_%d1%80-%d1%80-_28-02-17) з проханням включити вищезазначені підприємства до наданого нами переліку.

З урахуванням зацікавленості українських фармвиробників в даному візиті, наша організація звернулась до Заступника Міністра охорони здоров’я України Ілика Р.Р. з проханням звернутись до Міністерства закордонних справ України з пропозицією направити відповідне звернення іранської стороні щодо організації такої зустрічі.

У разі прийняття подальших рішень по даному питанню, інформація буде надана Вам додатково.

Додаток на 2 арк. в 1 прим.

 

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                          В.К.Печаєв

 

Залишити відповідь