Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та направляє Вам до відома наступну інформацію.

02-03 березня в м. Києві відбудеться VI Форум України з питань конкуренції. Організаторами заходу є Антимонопольний комітет України та Фонд розвитку конкуренції за підтримки Світового банку та USAID.

У Форумі передбачається участь Прем’єр-міністра України, возьмуть участь народні депутати України, Голова Антимонопольного комітету України, керівники органів державної влади України і конкуренційних відомств країн ЄС, США та інших країн, міжнародних організацій, бізнесу, експерти Фонду розвитку конкуренції та представників наукових установ.

Форум має на меті розглянути презентацію експертного огляду конкуренційної політики і законодавства України, представлену Організацією економічного розвитку та співробітництва (Organisation for Cooperation and Development – OECD).

Крім того, на Форумі передбачається обговорення на високому фаховому рівні таких тем, як: законодавче забезпечення реформ в сфері конкуренції; реформа судочинства та її вплив на систему захисту і розвитку конкуренції; практичні аспекти імплементаціїсистеми моніторингу і контролю державної допомоги; вдосконалення державного регулювання природних монополій та забезпечення справедливої конкуренції на ринках, що регулюються.

Программа Форуму додається.2-1

Участь у Форумі безкоштовна. Попередня реєстрація обов’язкова.2

У разі Вашої зацікавленості щодо участі у вищезазначеному заході необхідно зареєструватись за телефонами: (044) 221-00-58, 221-15-61 або за електронною адресою: admin@cdf.com.ua

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                          В.К.Печаєв

Залишити відповідь