Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та звертається з наступним.

На виконання рішення розширеного засідання правління ООРММП України від 01.02.2017 р. принашій організації створено постійну діючу робочу групу з підготовки проектів нормативно-правових актів в сфері обігу лікарських засобів із залученням фахівців – представників вітчизняних фармацевтичних підприємств (склад робочої групи додається).

Перше засідання робочої групи відбулось 14.02.2017 року. Під час засідання учасниками розглядалось питання щодо необхідності внесення доповнень до проекту постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення зміни до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів)”, розміщеного Міністерством охорони здоров’я України на своєму офіційному сайті (31.01.2017р.) для громадського обговорення.

ООРММП України узагальнило напрацьовані робочою групою пропозиції та направило на адресу В.о. Міністра охорони здоров’я України п. Супрун (копія листа додається) з проханням підтримати їх та надати доручення відповідним службам щодо їх опрацювання і врахування в проекті постанови.

Також, ми звернулися до Голови ДРС Ляпіної К.М. з проханням відпримати наші пропозиції та клопотати перед Кабінетом Міністрів України щодо врахування ії під час розгляду вищезазначеного проекту постанови і до Голови Держлікслужби України Ґудзь Н.Я. з проханням підтримати наші пропозиції та клопотати перед МОЗ України щодо їх врахування в проекту постанови.

У разі прийняття подальших рішень по даному питанню, інформацію буде направлено Вам додатково.

Додатки:

  1. Склад робочої групи на 1 арк. в 1 прим.1;
  2. Копія листа ООРММП України від 15.02.2017р. №01/063 на 2 арк. в 1 прим2.

 

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                          В.К.Печаєв

Залишити відповідь