Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та направляє до відома наступну інформацію.

Як ми вже повідомляли, до нас звернулося Сіністерство охорони здоров’я України з проханням щодо розгяду та надання пропозицій до ноти Посольства Ісламської Республіки Іран в Україні стососвно зацікавленості делегації профспілки фармацевтичних компанцій Ісламської Республіки Іран здійснити візит до Києва з метою налагодження співробітництва з українською стороною у фармацевтичній галузі.

Вітчизняні фармацевтичні підприємства – члени нашої організації висловили зацікавленість в налагоджені співробітництва з фармвиробниками Ісламської Республіки Іран.

ООРММП України узагальнило і направило до МОЗ України перелік і контактні дані підприємств, які висловили зацікавленість щодо візиту Профспілки фармацевтичних компаній Ісламської Республіки Іран до Києва з метою розгляду питань співпраці з Україною в фармацевтичній галузі (копія листа додається00000001-%d1%96%d0%bb%d0%b8%d0%ba%d1%83_%d1%80-%d1%80-_13-02-17).

У разі прийняття подальших рішень по даному питанню, інформація буде надана Вам додатково.

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                          В.К.Печаєв

Залишити відповідь