Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України  висловлює Вам свою щиру повагу та направляє до відома інформацію філії “Державного експертного центру з належної виробничої/дистриб’юторської практики” Державного підприємства “Український фармацевтичний інститут якості” про проведення 14 березня 2017 року семінару-тренінгу на тему: “Огляд основних змін нормативної документації та підходів до валідації відповідно до вимог Стандарту МОЗ України 42-4.0:2016 та Стандарту 42-3.5:2016”.

Даний тренінг проводиться з метою надання роз’яснень з питань, напрацьованих робочою групою при Держлікслужбі України з удосконалення нормативно-правових актів в сфері виробництва лікарських засобів (зокрема щодо застосування Настанов, затверджених наказом Міністерства охорони здоров’я України від 29.07.2016 р. №798), до складу якої увійшли представники ООРММП України – фахівці вітчизняних фармацевтичних підприємств.

У разі зацікавленості щодо участі у вищезазначеному семінарі-тренінгу, просимо направити представника від Вашого підприємства.

Додатки на 3 арк. в 1 прим.1

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                          В.К.Печаєв

Залишити відповідь