_______________________________________________________________________________

Україна, 01033,м.Київ Тел./044/289-41-75

Вул.Шота Руставелі, 23 044/246-63-12

30.09.2020 01/250 email: oormmp@ukr.net

Керівникам підприємств

Шановні колеги!

Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі – ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та звертається з наступним.

На сайті Міністерства охорони здоров’я України 23 вересня 2020 р. розміщено для громадського обговорення проект наказу МОЗ України «Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства охорони здоров’я України».

Метою прийняття проекту акта є удосконалення правового регулювання державного контролю якості лікарських засобів у сфері обігу лікарських засобів та приведення чинних нормативно-правових актів Міністерства охорони здоров’я України у сфері контролю якості лікарських засобів у відповідність до чинного законодавства України.

З текстом даного проекту можна ознайомитись на сайті МОЗ України за посиланням:

https://moz.gov.ua/article/public-discussions/proekt-nakazu-ministerstva-ohoroni-zdorovja-ukraini-pro-zatverdzhennja-zmin-do-dejakih-normativno-pravovih-aktiv-ministerstva-ohoroni-zdorov%e2%80%99ja-ukraini

Просимо Вас, шановні колеги, ретельно опрацювати вищезазначений проект наказу та до 09 жовтня поточного року надати свої пропозиції і зауваження до нього на нашу електронну адресу: oormmp@ukr.net.

З повагою,

Виконавчий директор

 

Світлана БУНІНА