Сімнадцять державних службовців почали виконувати обов’язки у складі Міністерства охорони здоров’я України. Це спеціалісти, які перемогли конкурс і пройшли усі необхідні процедури, щоб вступити на державну службу.

«Ми намагаємось змінити міністерство охорони здоров’я зсередини. Ми чекаємо від кожного із співробітників міністерства відповідей не чому ми не можемо змінити медицину в Україні, а як ми можемо це зробити. Хочемо одразу вас зорієнтувати на цікаву і відповідальну роботу», – зазначила в.о. міністра охорони здоров’я доктор Уляна Супрун.

Колектив привітав нових колег, які після знайомства отримали перший вступний інструктаж. Для співробітників, хто вперше вступає на державну службу, передбачений випробувальний термін.

«Роботи багато, нам дійсно не вистачає людей. Ми чекаємо від наших колег відповідальності та активної позиції і вітатимемо ініціативу», – зазначила Оксана Сивак, заступник Міністра охорони здоров’я з питань європейської інтеграції.

Нові працівники зможуть підсилити Медичний департамент, Департамент управління персоналом та кадрової політики, Управління громадського здоров’я, Управління аудиту та аналітики, Управління ліцензування та контролю якості надання медичної допомоги, Департамент економіки і фінансової політики, Управління екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Управління фармацевтичної діяльності та якості фармацевтичної продукції, Управління організації роботи керівництва Міністерства, Відділ з питань міжнародної діяльності та Євроінтеграції, Відділ забезпечення взаємодії з державними органами та громадськістю і соціального діалогу.

Джерело інформації: www.moz.gov.ua

Залишити відповідь