Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та направляє до відома наступну інформацію.

Як ми уже повідомляли, на даний час Міністерством економічного розвитку і торгівлі України здійснюються заходи з підготовки до проведення Третього засідання Міжурядової українсько-інфонезійської Комісії з економічного і технічного співробітництва, яке планується провести 23-24 листопада 2017 року. ООРММП України звернулось до ФРУ з проханням під час проведення вищезазначеного засідання порушити питання щодо можливості підписання угоди про взаємовизнання сертифікатів GMP у межах PIC/S між відповідними регуляторними органами України і Індонезії.

Наша організація звернулась також до Голови Держлікслужби України Гудзь Н.Я. з проханням підтримати нашу ініціативу та звернутись до відповідного регуляторного органу Республіки Індонезія з пропозицією щодо підписання угоди про взаємовизнання сертифікатів GMP у межах PIC/S між нашими країнами (копія листа додається).

У разі прийняття подальших рішень по даному питанню, інформація буде надана Вам додатково.

 

Додаток на 1 арк. в 1 прим. 1

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                          В.К.Печаєв

Залишити відповідь