Просимо Вас прийняти особиту участь у розширеному засіданні правління Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України, яке відбудеться 22 вересня 2017 року об 11-00 за адресою: Федерація работодавців України, м. Київ, вул. Коцюбинського, 1, конференц-зал (4 поверх).

Порядок денний:

  1. Про внесення відповідних змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення, якими встановити адміністративну відповідальність за виписування рецентів на лікарські засоби.
  2. Про проекти Настанов: “Лікарські засоби. Порядок проведення інспектування виробництва лікарських засобів на відповідність вимогам належної виробничої практики” (СТ-Н МОЗУ 42-4.1:2017) і “Лікарські засоби. Підготовка та кваліфікація інспекторів з належної виробничої практики” (СТ МОЗУ 42-4.2:2017).
  3. Про необхідність внесення змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів).
  4. Презентація Асоціації виробників фітосировини України та перспективи співпраці (Доповідач – Михайлич Роман Анатолійович – Голова Громадської спілки “Асоціація виробників фітосировини України”).
  5. Про прийом нових членів.
  6. Різне.

Пропозиції щодо питань, включених до порядку денного просимо надати до 19 вересня за ел. адресою: oormmpu@ukr.net.

Свою участь у розширеному засіданні правління ООРММП України просимо підтвердити до 17-00 19 вересня за тел.: (044) 289-41-75.

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                          В.К.Печаєв

Залишити відповідь