Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та направляє до відома наступну інформацію.

Торгово-промислова палата України повідомляє, що 21 липня 2017 року в ТПП України (адреса: вул. Велика Житомирська, 33, конференц-зала “Колізей”, 4-й поверх) відбудеться Українсько-Білоруський Економічний Форум за участі президента України П.О.Порошенко і президента Республіки Білорусь О.Г.Лукашенко.

Співорганізаторами заходу виступають ТПП України, ТПП Республіки Білорусь, Посольство Республіки Білорусь в Україні.

Партнерами форуму виступають: Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, Міністерство аграрної політики України, Міністерство закордонних справ України.

За участі у Форумі запрошуються українські компанії, заінтересовані у нагороджені коопераційних стосунків з Республікою Білорусь.

У разі зацікавленості прохання до 17 липня п.р. підтвердити свою участь, надіславши до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України та, в копії – до Вашої регіональної торгово-промислової палати, заповнену анкету-заявку учасника.

За додатковою інформацією прохання звертатися до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України за тел.: +38 (044) 461-98-07, e-mail: bea-ier@ucci.ua, bgn-ier@ucci.org.ua, isa-iprg@ucci.org.ua

Додаток на 1 арк. в 1 прим.1-1

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                          В.К.Печаєв

Залишити відповідь