Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та звертається з наступним.

22 грудня 2016 року рішенням Президії Ради Федерації работодавців України створено Комітет з розвитку промисловості, державних закупівель та співпраці з державним сектором економіки. Основною метою роботи Комітету є  формування позиції бізнес-спільноти – членів ФРУ у зазначених сферах.

Діяльність Комітету буде зосереджена на формуванні і лобіювання ініціатив членів Федерації, спрямованих на зміцнення конкурентноспроможності вітчизняної промисловості, поглиблення співпраці бізнесу з державним сектором економіки, активізацію ролі держави у стимулюванні розвитку реального сектора економіки.

Федерації, взаємодіятимуть з центральними органами виконавчої влади, парламентськими комітетами, Національним комітетом з промислового розвитку при КМУ, науковцями, експертами, тощо. В рамках Комітету передбачається створити 4 базові підкомітети за напрямками: з промислового розвитку, технічного регулювання, науково-технічну раду, з питань державних закупівель.

До нас листом від 19.01.2017р. № 17-1-16 (додається00000003-%d0%ba%d0%be%d0%bc%d1%96%d1%82%d0%b5%d1%82%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bc%d1%84%d1%80%d1%83-19012017-016 ) звернулась Федерація работодавців України з проханням:

-надати пропозиції щодо кандидатур для включення до складу Комітету, в тому числі від зацікавлених підприємств – членів організацій роботодавців;

-пропозиції щодо переліку питань для обговорення на першому засіданні Комітету.

Просимо Вас, шановні колеги, в разі Вашої зацікавленості щодо участі в роботі даного Комітету надати свої пропозиції з вищенаведених питань до 26 січня 2017 року на нашу електронну адресу: oormmp@ukr.net

 

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                          В.К.Печаєв

 

Залишити відповідь