Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та повідомляє наступне.

Відповідно до пункту 3 Порядку визначення розміру відшкодування вартості ЛЗ, вартість яких підлягає відшкодуванню, затвердженого постановою КМУ від 17.03.2017р. №152, Міністерством охорони здоров’я України у короткий термін було розраховано розміри повного або часткового відшкодування вартості ЛЗ і внесено до Реєстру лікарських засобів, вартість яких підлягає відшкодуваню (затвердженого наказом МОЗ від 03.04.2017р. № 360).

Проте, враховуючи великий обсяг роботи при створенні Реєстру у стислі терміни, при його підготовці було допущено декілька технічних помилок, в тому числі і підприємств – членів нашої організації.

ООРММП України  звернулось до Заступника Міністра охорони здоров’я України Ілика Р.Р. з проханням надати відповідним службам МОЗ доручення щодо термінового виправлення помилок шляхом внесення достовірної інформації у Реєстр лікарських засобів для лікування серцево-судинних захворювань, цукрового діабету ІІ типу, бронхіальної астми, вартість яких підлягає відшкодуванню, з врахуванням наших зауважень і пропозицій.

Направляємо Вам до відома відповідь МОЗ України на наше звернення.

Також, враховуючи відповідь МОЗ, просимо Вас, шановні колеги, до 01.07.2017 року надати свої зауваження і пропозиції до Реєстру лікарських засобів, вартість яких підлягає відшкодуванню.

Додаток: на 1 арк. в 1 прим.1

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                          В.К.Печаєв

Залишити відповідь