Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та направляє до відома наступну інформацію.

Як ми вже повідомляли, з метою створення прозорих процедур інспектування, визначення порядку розрахунків критерії відповідності GMP, втілення процедури Євросоюзу та країн PIC/S щодо інспектування виробництв ліків і складання звітів щодо наявності умов GMP на фармацевтичних підприємствах України, ООРМП України з залученням фахівців фармацевтичних факультетів профільних вищих навчальних закладів країни розроблено Настанови: “Лікарські засоби. Порядок проведення інспектування виробництва лікарських засобів на відповідність вимогам належної виробничої практики” (СТ-Н МОЗУ 42-4.1:2017) і “Лікарські засоби. Підготовка та кваліфікація інспекторів з належної виробничої практики” (СТ МОЗУ 42-4.2:2017).

Направляємо Вам до відома відповідь Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками на наше звернення щодо розгляду та підтримки вищезазначених проектів Настанов.

Додаток на 3 арк. в 1 прим.1

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                          В.К.Печаєв

Залишити відповідь