Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та повідомляє  наступне.

Державною службою України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (далі – Держлікслужба) підготовлено та розміщено на офіційному сайті для публічного обговорення проект постанови КМУ “Про внесення змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів)”.

У зв’язку з цим, надсилаємо Вам для опрацювання та надання пропозицій Порівняльну таблицю ліцензійних умов, затверджених постановою КМУ від 30 листопада 2016 р. № 929 “Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів)” та нової редакції.

Враховуючи нагальність даного проекту постанови, просимо Вас надати свої зауваження та пропозиції до 02 червня включно на нашу електронну адресу: oormmp@ukr.net

Додаток на 98 арк. в 1 прим.1

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                          В.К.Печаєв

Залишити відповідь