Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та повідомляє наступне.

Як ми повідомляли раніше, за активної підтримки ГО “Всеукраїнська фармацевтична палата України” та ООРМП України, ведеться робота по підготовці заходів щодо участі української делегації у роботі 77-го Світового Конгресу фармацевтів та фармацевтичних наук у Сеулі, у рамках якого заплановано проведення Днів України, у тому числі проведення виставки “Україна фармацевтична” (з 10 по 14 вересня поточного року), а також офіційного прийому під патронатом Посольства України в Південній Кореї.

У 77 Конгресі будуть приймати участь представники з 143 країн світу, а загальна кількість учасників очікується у кількості біля 3000 осіб.

Даний захід одержав повну підтримку з боку Уряду країни та МОЗ. Так, у відповідності до доручення Віце-прем’єр-міністра України Розенка П.В. від 12.05.2017 №16904/1/1-17 та враховуючи значимість даного заходу для іміджу країни, зростання експортного потенціалу, спрощення  доступу лікарських засобів українського виробництва на нові зовнішні ринки, підписання угоди між відповідними регуляторними органами України та Південної Кореї про взаємовизнання сертифікатів GMP у межах PIC/S, Заступник Міністра охорони здоров’я України Ілик Р.Р. направив на адресу керівників фармпідприємств, фармдистриб’юторів та учбових закладів звернення щодо долучення до участі у даному заході.

У зв’язку із вищенаведеним, просимо розглянути можливість участі Вашого підприємства у вищезазначених заходах. Презентація та умови участі у роботі заходу дадається.

Про Ваше рішення щодо участі у виставці та кількості учасників для включення у склад української делегації просимо повідомити особисто до 01 червня поточного року на нашу електронну адресу: oormmp@ukr.net.

Додаток на 14 арк. в 1 прим.1

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                          В.К.Печаєв

Залишити відповідь