Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та направляє до відома наступну інформацію.

Як ми вже повідомляли, 20 квітня 2017 року в МОЗ України під голосуванням Заступника Міністра охорони здоров’я України Ілика Р.Р. за участі представників національних виробників лікарських засобів, дистриб’юторів та науковців відбулася робоча нарада з обговорення організаційного плану заходів щодо підготовки проведення в рамках 77-го Світового Конгресу фармацевтів та фармацевтичних наук Дня України, а саме, виставки “Україна фармацевтична” (з 10 по 14 вересня поточного року), а також офіційного прийому під патронатом Посольства України в Південній Кореї, який заплановано  на 11 вересня 2017 року.

Під час даної наради Заступник Міністра охорони здоров’я України пан Роман Ілик наголосив про повну підтримку вищезазначених заходів з боку МОЗ України,

Направляємо Вам до відома копію звернення МОЗ України до Першого віце-прем’єр-міністра України – Міністра економічного розвитку і торгівлі України Кубіва С.І. з проханням підтримати дану ініціативу та надати відповідні доручення Міністерству закордонних справ України, Міністерству економічного розвитку і торгівлі України, Торгово-промисловій палаті України вжити всіх необхідних заходів з підготовки та проведення на належному рівні Дня України в м.Сеул в рамках 77-го Світового Конгресу фармацевтів та фармацевтичних наук.

Додаток на 2 арк. в 1 прим.1

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                          В.К.Печаєв

Залишити відповідь