Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та направляє наступну інформацію Федерації роботодавців України.

Відповідно до Прикінцевих та перехідних положень Закону України №1797 від 21.12.2016р. “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні” Кабінет Міністрів України має до 1 липня 2017 року розробити і внести до Верховної Ради України проект закону щодо запровадження податку на виведений капітал.

З метою реалізації зазначеного положення Закону Міністерством фінансів України створена робоча група, що займається опрацюванням зазначеного питання.

На даний момент членами робочої групи розроблено попередню редакцію законопроекту та створено Зведену таблицю зауважень до неї.

У разі зацікавленості, пропонуємо розглянути зазначені документи та надати пропозиції та зауваженння до законопроекту.

Для подальшого опрацювання пропозиції та зауваження слід подавати у табличному вигляді за формаю, що додається, а також окремо обґрунтування до зазначених пропозицій та зауважень у форматі Word у електронному вигляді на нашу електронну адресу: oormmp@ukr.net.

Інформацію просимо надіслати до 24.04.2017р. для узагальнення і підготовки консолідованої відповіді.

Додатки на 117 арк. в 1 прим.1

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                          В.К.Печаєв

Залишити відповідь