Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та повідомляє наступне.

Київський національний університет технологій та дизайну запрошує до участі у ІІІ Міжнародний науково-практичній конференції “KyivPharma-2017. Фармакологія та фармацевтична технологія в забезпеченні активного довголіття”, яка проводиться під егідою Міністерства освіти і науки України, за підтримки Торгово-промислової палати України та з нагоди 15-річчя кафедри промислової фармації КНУТД.

Дата проведення: 8 грудня 2017р.

Місце проведення: Київ, вул. Немировича-Данченка, 2 (зал Вченої ради, корпус 1, 4-й поверх, реєстрація 9:00, початок роботи в 10:00).

Для обговорення перспектив наступного етапу розвитку фармацевтичної галузі та її євроінтеграції, шляхів покращення належного забезпечення Народу України лікарськими засобами в рамках конференції “KyivPharma-2017” передбачено засідання круглого столу на тему  “Європейська інтеграція фармацевтичної галузі України: виклики та перспективи”.

Зареєструватися на захід ви можете на сайті конференції: www.kyivpharma.info

Контакти організаторів:

Владислав Володимирович Страшний, завідувач кафедри промислової фармації КНУТД.

Тел: +38(050)-311-42-62;

e-mai: vladyslav.strashnyi@gmail.com

Володимир Іванович Бессарабов, відповідальний секретар конференції “KyivPharma-2017”.

Тел: +38(067)-235-33-92;

e-mai: vbessarabov@kyivpharma.eu

Программа вищезазначеного заходу у додатку до цього листа.

Додаток на 4 арк. в  1 прим. 1

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                 В.К. Печаєв

Залишити відповідь