Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та повідомляє наступне.

В зв’язку з прийняттям Закону України “Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки” відбулася зміна назви областей, районів, населених пунктів, районів у містах, бульварів, вулиць, провулків, проспектів, площ та ін. і у багатьох фармацевтичних підприємств країни змінилася адреса, і на сьогодні, вітчизняним фармвиробникам необхідно отримати оновлені Сертифікати фармацевтичних продуктів (СоРР).

Оскільки, Сертифікат СоРР – один із основних документів, що подається в складі реєстраційного досьє (адміністративний модуль) при реєстрації не тільки в країнах СНД, а майже у всіх країнах світу, не тільки для реєстрації, а і для отримання дозволів на ввезення, в тих країнах де такий порядок діє, ООРММП України звернулось до Голови Державної служби України з ЛЗ і контролю за наркотиками Гудзь Н.Я. з проханням при зверненні вітчизняних виробників ЛЗ сприяти прискоренню видачі Сертифікатів фармацевтичних продуктів (копія листа додається).

Додаток на 1 арк. в 1 прим. 1

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                 В.К. Печаєв

Залишити відповідь