Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та направляє до відома наступну інформацію.

Як ми уже повідомляли, в зв’язку з тим, що останнім часом від представників структурних підрозділів Головного управління ДФС України в м.Києві надходять запити стосовно застосування нульової ставки акцизного збору на спирт етиловий, що використовується для виробництва лікарських засобів, які експортуються за межі України, та почалися перевірки щодо нецільового використання спирту етилового, який було використано для виробництва ЛЗ для експорту за межі України. ООРММП України звернулось до Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б. і до Міністра фінансів України Данилюка О.О. з проханням терміново втрутитись у дану ситуацію та надати доручення ДФС України сприяти врегулюванню питання використання нульової ставки акцизного збору на спирт етиловий.

Направляємо Вам до відома відповідь Міністерства Фінансів України на виконання доручення Секретаріату Кабінету Міністрів України та на наше звернення.

У разі прийняття подальших рішень по даному питанню, інформацію буде направлено Вам додатково.

Додаток на 1 арк. в 1 прим.1

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                          В.К.Печаєв

Залишити відповідь