Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та направляє до відома наступну інформацію.

Як ми уже повідомляли, в Верховній Раді України зареєстровано проект Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо удосконалення порядку здійснення розрахунків в іноземній валюті з метою збільшення вутчизняного експорту” (реєстр. № 7155 від 03.10.2017р.), в якому пропонується внести зміни до Закону України “Про Національний банк України” та закону України “Про порядок здійснення розрахунків в іноземній валюті”.

ООРММП України узагальнило зауваження вітчизняних фармацевтичних підприємств – членів нашої організації до вищезазначеного законопроекту і звернулось до Голови Ради Федерації работодавців України Олійника Д.М. з проханням підтримати нашу ініціативу щодо необхідності зняття його з розгляду та направити відповідне звернення до Комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності Верховної Ради України.

Додаток на 1 арк. в 1 прим.1

З повагою, Президент, Член колегії МОЗ України                                          В.К.Печаєв

Залишити відповідь