Від перших днів своєї роботи, команда МОЗ демонструє відкритість та прозорість своєї роботи. На запрошення профільного комітету Верховної Ради України, керівництво Міністерство охорони здоров’я було у повному складі присутнє на сьогоднішньому засіданні комітету- в.о. міністра охорони здоров’я доктор Уляна Супрун та її команда: Олександр Лінчевський, Павло Ковтонюк, Оксана Сивак, Роман Ілик. Команда міністерства була налаштована на конструктивну роботу з комітетом, чого, на жаль, не вдалося досягнути через відсутність кворуму.

Хочемо підкреслити, що ми надаємо велике значення співпраці з комітетом і завжди представляємо повну та вичерпну інформацію на усі запити з його боку. Не дивлячись на постійні зауваження членів комітету щодо надаваних нами відповідей, ми неухильно продовжуватимемо цей формат комунікації.

Ми цінуємо роботу з депутатами, тому презентували наш план короткострокових та довгострокових змін у сфері охорони здоров’я не лише членам комітету, а й представникам усіх депутатських фракцій, що формують парламентську коаліцію.

Ми презентуємо свої плани та досягнення не лише депутатам. Сьогодні в прес-центрі Кабінету міністрів України ми проводили розгорнуту прес-конференцію, де представили актуальні питання у нашій роботі та надали вичерпну відповідь на запитання журналістів. Команда МОЗ на чолі з в.о. міністра охорони здоров’я Уляною Супрун була присутня на прес-конференції, адже кожен з нас готовий звітувати про свою роботу перед українцями.

Ми незмінно залишаємося відкритими до діалогу та конструктивної роботи, насамперед з профільним комітетом Верховної Ради. Сподіваємося, такий формат буде підтриманий та продовжений комітетом та його очільницею, представницею про-урядової парламентської коаліції.

Джерело інформації: www.moz.gov.ua

Залишити відповідь