Шановні колеги!

Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та звертається з наступним.

Постановою Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2016 року №929 нарешті затверджено Ліцензійні умови провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів). Документ набув чинності 20.12.2016 р. у зв’язку з опублікуванням в “Урядовому кур’єрі”, № 240 (крім пунктів 194-200, 258, 259, 265 Ліцензійних умов, затверджених цією постановою, які набирають чинності з 1 березня 2018 р.).

Об’єднання організацій работодавців медичної та мікробіологічної промисловості України заплановано проведення наприкінці січня 2017 року розширеного засідання правління ООРММП України, на яке буде запрошено Голову Держлікслужби України Гудзь Н.Я., під час якого планується обговорити вищезазначені Ліцензійні умови.

Також звертаємо Вашу увагу на те, що Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (15.12.2016 р.) на своєму офіційному сайті повідомила, що розробила проект постанови КМУ щодо внесення змін до Ліцензійних умов, оприлюднивши його текст та супровідні документи – пояснювальну записку і порівняльну таблицю.

З метою належної підготовки до розширеного засідання правління ООРММП України просимо Вас, шановні колеги, опрацюватизатверджені Ліцензійні умови провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами,імпорту лікарських засобів та до 10 січня 2017 року надати пропозіції щодо необхідності внесення змін до них (на електронну адресу: oormmp@ukr.net.)

З повагою,

Президент, Член колегії МОЗ України                                                         В.К. Печаєв

Залишити відповідь