13 липня у Національній дитячій спеціалізованій лікарні «ОХМАТДИТ» розпочалася триденна управлінська нарада щодо перспектив розвитку головної дитячої лікарні країни, ініційована МОЗ України та організована Дитячим фондом ЮНІСЕФ в Україні.

У нараді беруть участь заступник міністра охорони здоров’я Олександр Лінчевський, ізраїльський експерт Габріель Барбаш та експерти ЮНІСЕФ в Україні Сюзанна Лехтімакі і Катерина Булавінова.

Вранці Олександр Лінчевський говорив про зміни, які пропонує Міністерство охорони здоров’я та як вони вплинуть на роботу медичних працівників. Зокрема про рішення МОЗ, яке дозволяє використовувати міжнародні клінічні настанови у лікарській практиці та спрощення заповнення форми історії хвороби пацієнта.

Основна мета наради – аналіз ситуації, обговорення перспектив та знаходження рішень щодо розвитку Охматдиту. Це надзвичайно важлива лікарня, яка перш за все потребує покращення та удосконалення.

Ми вдячні нашим партнерам ЮНІСЕФ, посольству Держави Ізраїль в Україні та особисто Габріелю Барбашу за співпрацю у реформуванні сучасної лікарні, яка надає високоякісні медичні послуги своїм пацієнтам.

Залишити відповідь